E-post

info@golvovagg.se

Telefontider

Mån - Fre: 8 - 16

1015257160Våra golvläggare har lång erfarenhet och vet vad du som kund vill ha. Vänd dig i förtroende till oss på Golv & Vägg AB när du vill prata golv. Du som kund har önskemål om att renovera ditt gamla slitna golv och vi finns där för att hjälpa dig.

Företag

Vi hjälper er med nya installationer av slitstarka golv. Det gäller entreér, korridorer och andra offentliga utrymmen. Vänd dig i förtroende till oss för golvtjänst. Vi har erfarenhet av alla typer av golvmaterial.

Nyköpt hus?

Kanske har du köpt ett renoveringsobjekt och vill antigen byta ut dina golv eller renovera dem. Vi kan hjälpa dig med arbetskraft men även med råd och anvisningar om du vill utföra arbetet själv. Hör av dig till oss på Golv & Vägg AB så ska vi se till att du blir nöjd med vad du än väljer.

Vilket golv ska jag välja?

Vilken typ av golvmaterial du ska välja beror helt och hållet på vart det ska ligga. Våtutrymmen kräver ett slitstarkt och vattentåligt golv, likaså kök och hall. I sovrum kan man välja ett mjukt och behagligt golv som dämpar ljud och ljus. I sällskapsutrymmen kanske man vill ha ett vackert men även funktionellt golv. Vi har golv för alla smaker. Välkomna att kontakta oss!