E-post

info@golvovagg.se

Telefontider

Mån - Fre: 8 - 16

Ett vackert golv ger ditt hem en lyster och ett bra första intryck. Behöver du hjälp med ditt golv eller våtrum så ska du definitivt kontakta Lasse Berglöw på Golv & Vägg AB!

Hos oss är golvläggning ett genuint hantverk, ett vackert golv något magiskt!
Golv ger en fin utstrålning till ditt hem och avspeglar ofta vem som bor och lever i bostaden. Ett vällagt nytt golv ger hela hemmet karaktär. Det finns en mängd olika golv, en del älskar trägolv, andra linoliummattor och en tredje klinker.
Olika rum kräver olika typer av golvmaterial. I köket är det alltid praktiskt med ett lättstädat golv. I vardagsrum är det många som finner parkettgolv vackrast.
I våtutrymmen passar klinker eller plastmattor bäst. Vad du än väljer kan vi erbjuda dig det bästa för just dig.

När du behöver hjälp med att renovera ditt gamla golv eller behöver lägga in ett nytt, kontakta oss då på Golv & Vägg AB för ett besök. Du kan ringa, maila eller besöka vårt kontor på Prästgatan 23 i Nora.

 

Vänd dig till oss när du vill ha hjälp av en professionell golvläggare! Vi gör jobb åt både privatpersoner och företag. Liksom åt offentlig sektor och föreningar. 
Ska du renovera ett gammalt golv eller lägga in ett nytt? Anlita oss!

 

Golv
Vi lägger de flesta typer av golv. Plast, parkett, textil, linoleum, laminat och klinker. Vi hjälper er med installationer av slitstarka golv. Våra golvläggare har erfarenhet av alla typer av golvmaterial.

Våtrum
I tvättstugor, badrum och liknande är det viktigt att arbetet utförs korrekt för att minimera risken för vattenskador. Försäkringsbolagen kräver oftast att arbetet ska utföras av fackman som är uppdaterad i dagsgällande våtrumsregler. Vi har gedigen erfarenhet och är GVK- auktoriserad våtrumsinstallatör för både keramik och plastmattor.

Kvalitetssäkrad våtrumsinstallation GVK Golvbranschens våtrumskontroll


Flytspackling

Vi utför golvavjämning och spacklar fall till golvbrunnar. Vi kan självklart spackla in både el- och vattenburen golvvärme.


Plattsättning

Förutom i våtrum kan förstås våra plattsättare sätta kakel på andra väggar, vanligen över köksbänkar.

Golvslipning
Har ni ett gammalt slitet trägolv? Vi slipar bort repor och ojämnheter. Efter slipningen behandlar vi golvet med olja eller lack.

Försäljning och råd
Alla typer av golv och golvmaterial som vi lägger, säljer vi också till er som vill göra arbetet själva. Kom till vårt lager och titta på vad som finns och välj det som passar er. Vi finns där för att hjälpa och kan även boka in en säljare om ni behöver någon som kommer för ett hembesök.

Totalentreprenör
Ska ni göra en våtrumsrenovering och behöver flera olika hantverkare? Ta det lungt! När ni anlitar oss kan vi ordna med underentreprenörer inom såväl VVS och el som bygg .

Vänd dig till oss på Golv & Vägg AB när du vill prata golv!

 

 

 

 

Vi är återförsäljare för: