E-post

info@golvovagg.se

Telefontider

Mån - Fre: 8 - 16

Kontaktuppgifter

LGV Golv & Vägg AB (556866-2323)
Stafettgatan 36
71134 Lindesberg

070-5860581
info@golvovagg.se

LGV Golv & Vägg AB

Vårt arbetsområde är främst golvläggning och badrumsrenovering i Nora och Lindesberg med omnejd samt Örebro. Våra kunder är allt från privatpersoner och föreningar till kommuner, byggföretag och butiker. På kontoret i Nora har vi ett stort lager med ett visningsrum.

Golv & Vägg startades av Lasse Berglöw 2007. Han hade redan då arbetat inom golvbranschen i många år. Till en början drev han företaget som enskild firma men 2012 ombildade han det till aktiebolag. Hela tiden har ambitionen varit att vara marknadens bästa golvläggare och en hantverkare som kunderna kan lita på. Därför har våra golvläggare valts ut med omsorg. Alla har de ett långt och gediget kunnande när det gäller olika golvtyper och hur golven ska läggas.

Vi lämnar garantier på alla våra arbeten och även på våra produkter. Är det något du inte blir nöjd med så hör av dig så att vi kan rätta till det åt dig.

Välkommen att kontakta oss!

baGucci Spa & Bad

LGV Golv & Vägg AB är registrerad ägare av varumärket baGucci®, under vilket vi marknadsför svensktillverkade Viskan Spabad med tillbehör, se www.bagucci.se för mer information.

Dokument

Vi på Golv & Vägg AB bryr oss mycket om dig som kund, miljö och levererad kvalitet! Klicka på rundlarna för att läsa mer om vårt arbete.