E-post

info@golvovagg.se

Telefontider

Mån - Fre: 8 - 16

loggastormedtekst0Vi kan golv och som golvläggare här på Golv & Vägg AB kan du som kund lita på att få den bästa servicen. För oss är golv viktigt. Vår personal har lång erfarenhet och ett genuint kunnande och intresse. Vi är alla specialiserade på de flesta golvtyper och kan hjälpa dig med råd och tips om vad som passar bäst just för dina behov.

Vår personal är serviceinriktade och sätter dig som kund i centrum. Vi vill ha nöjda kunder då det är viktigt för oss och för vårt fortsatta arbete. Vi har stor kunskap när det gäller renovering och golvläggningsarbete och du kan med stort förtroende anlita oss här på Golv & Vägg AB. Du hittar oss i Nora.

Kundtjänst

När du ringer och bokar en tid hos oss möts du av professionell och vänlig personal. Vi kan golv och vi har kunskap att förmedla de bästa råden till dig som kund. Du vet oftas själv vad du vill ha och vi kan utifrån det se till att du får det du vill ha. Ring oss för ett möte snarast.

Golvläggare

Våra golvläggare här på Golv & vägg i Nora har gedigen hantverkskunskap. Vi lägger nya golv och vi renoverar gamla slitna golv. Att sköta och underhålla golv på rätt sätt kan vi hjälpa dig med. Våra golvläggare gör ett bra och hållbart arbete på dina golv. Allt för att du ska bli nöjd och känna att du vänt dig till rätt företag!

Garantier

Vi har garantier på alla våra arbeten och även på våra produkter. Blir du inte nöjd med något så hör av dig så att vi kan rätta till det åt dig. För er säkerhet är vi en GVK-auktoriserad våtrumsinstallatör för både keramik och plast.