E-post

info@golvovagg.se

Telefontider

Mån - Fre: 8 - 16

1007596710
983789840

Hos oss på Golv & Vägg AB finner du det mesta!

Vi utför de flesta uppdragen och kan erbjuda en mängd olika varianter på golv.

  • Du får hjälp av en proffesionell golvläggare
  • Vi utför golvläggning, mattläggning, plattsättning, golvslipning och trägolv/parkettläggning
  • Vi renoverar dina gamla golv så att dom blir som nya
  • Vi utför badrumsrenoveringar och lägger kakel och klinkers
  • Vi säljer och lägger Forbo, Tarkett, Armstrong, Amtico, Bolone, Golvabia, Kährs, Alloc, Pergo, Abiträ, Wicanders, Altro Nordic, Gerfloor, Geerbath, Casco, Bostik, Bona och Duri
  • Vi utför bäst jobb och till bästa pris
  • Vi är ett GVK-auktoriseradföretag

Kontakta oss för ett möte. Vi kan hjälpa dig som både behöver renovera dina gamla golv som dig som vill lägga in nya golv.

Våtrum

När det gäller våtrum är vi rätt företag för er. Vi har gedigen erfarenhet både inom kakel & klinkers och mattläggning med golv- och väggmattor, för er säkerhet och garanti är vi dessutom GVK-auktoriserade. Det är av försäkringsbolagen oftast ett krav att arbetet ska utföras av fackman som är uppdaterad i dagsgällande våtrumsregler.

Kvalitetssäkrad våtrumsinstallation
Logga GVK
Golvbranschens våtrumskontroll

Försäljning

Vi säljer alla typer av golv och golvmaterial. Vi har ett lager där du kan komma in och titta på vad som finns och välja det som passar just för dig. Vi finns där för att hjälpa dig och kan även boka in en säljare om du behöver någon som kommer hem till dig för ett hembesök.

Golvläggare

Vi har för er säkerhet och för att få ett fortsatt förtroende från våra kunder noggrant valt vår personal så att oavsett uppdrag och arbete ska vi kunna utföra detta till er belåtenhet.